Var köper du dina bildelar?

Det är en djungel där ute vad gäller butiker som saluför bildelar och här tänkte vi samla en omfattande liten sammanställning av bra vattenhål i bildelsdjungeln.

Inte sällan går man på rekommendationer när man letar en bra butik och när man väl hittat en bra butik som man känner sig nöjd med går man gärna tillbaka till den.

Här nedan kan du läsa mer om vad som därmed kan ses som våra rekommendationer – ställena som vi själva går tillbaka till om och om igen 🙂

  1. Hova.com

    Hova.com - bildelar på nätet
    Faksimil hova.com

    Hova.com här lika gamla som webben känns det som ibland, de har funnits med grymt länge! Med åren har sortimentet breddats men kvar finns fortfarande kärnan av riktigt attraktiva delar inom just styling och tuning. Vi är många som inte vet hur de bär sig åt men de deals de lyckas få till är ofta helt unika oh det är mer vanligt än ovanligt att man här hittar det man letar efter, till det absolut lägsta priset. Räknar man då dessutom med att man får grymt snabba leveranser, trygga dessutom och vid behov möts av GRYM kundservice, ja då behöver man inte gissa två gånger varför man går tillbaka dit både nästa och nästnästa gång!

    Klicka här för att komma till Hova.Com

  2. Kommer snart…