Skydda huven

Huvskydd. Huvvindavvisare. Hood guard. Hood protector.

Kärt barn har många namn. Gemensam nömnare är ett smart och enkelt fastsatt (clips eller skruvar, enkelt som bara den!) skydd som skyddar huven på din bil från exempelvis ytterst ovälkomna stenskott och hjälper sålunda dig (och din bil såklart) att undvika fula märken och sprickor – skador som väldigt enkelt går och blir löjligt kostsamma, antingen att reparera eller i form av värdeförlust den dag du avser att sälja.

Utöver att erbjuda ett dokumenterat fungerande skydd ser dessutom ett huvskydd ruskigt bra ut på din bil! Med enkla medel skapar du en helt annan profil och ett utseende som gärna etsar sig fast på näthinnan.

Huvskydden du hittar här är utöver prisvärda och snygga dessutom modellanpassade så se till att ha bilens reg nr i högsta hugg så att du kan knattra in det i sökfunktionen. Därefter visas enbart huvskydd som passar din bil och du slipper risken att köpa dig ett skydd som inte kommer att låta sig monteras oavsett hur kreativ du blir med clips och skruvar. Det är alltid enklast att få rätt prylar direkt.

Har du monterat ett snyggt huvskydd på din bil?

Ta med dig kameran ut i garaget och knäpp en bild till oss om du vill, så publicerar vi den tillsammans med valfri hälsning här under 🙂